Öğretim Elemanı Alım İlanı

Google Chrome üzerinden bağlantıda java hatası olduğundan dolayı ilan metni görüntülenememektedir. İlan metni için buraya tıklayınız.

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ

Üniversitemize bağlı aşağıda belirtilen birimde istihdam edilmek üzere daimi statüde Öğretim Görevlisi kadrosuna öğretim elemanı alınacaktır.

İlk Başvuru Tarihi 01.08.2022
Son Başvuru Tarihi 15.08.2022
Ön Değerlendirme Tarihi 18.08.2022
Giriş Sınav Tarihi 22.08.2022
Sonuç Açıklama Tarihi 25.08.2022

SIRA

FAKÜLTE/BİRİM

BÖLÜM/
PROGRAM

UNVAN

KADRO SAYISI

ÖZEL ŞARTLAR

1

YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ

İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI

ÖĞR. GÖR.

8

- Fakültelerin İngilizce Öğretmenliği, İngilizce Dil Bilimi, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, İngilizce Mütercim Tercümanlık, Çeviribilim (İngilizce) bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak.

- İngiliz Dili Eğitimi, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, İngilizce Mütercim Tercümanlık, Çeviribilim (İngilizce), Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri, Eğitim Teknolojileri, Eğitim Teknolojisi, Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme, Eğitimde Program Geliştirme, Eğitim Yönetimi ve Denetimi, Eğitim Programları ve Öğretim, Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi veya Yabancılara Türkçe Öğretimi alanlarından birinden tezli yüksek lisans mezunu olmak.

- ALES'ten 70 ve üzeri puan almış olmak.

- YDS/KPDS/ÜDS/YÖKDİL veya muadili sınavlardan 90 ve üzeri puan almış olmak.

GENEL ŞARTLAR

1. Başvuran adaylarda devlet hizmetine girmede aranan genel şartlar aranır.
  2. Adaylardan, 2547 Sayılı Kanun’un 31. maddesinde belirtilen şartlara uymaları istenir.
  3. Belirtilen şartları taşımayan ve süresi içerisinde başvurmayan adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır.
  4. Başvuru evrakları iade edilmeyecektir.
  5. Adaylar başvuru dosyalarını Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na elden veya posta yoluyla teslim edeceklerdir.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER:

1. Dilekçe (Word)                      (Tıklayarak indirebilirsiniz)
  2. Başvuru Formu (Word)           (Tıklayarak indirebilirsiniz)
  3. YÖK Formatında Özgeçmiş   (Tıklayarak İndirebilrsiniz)
  4. Özgeçmiş (Klasik Formatta)
  5. Nüfus cüzdanı fotokopisi
  6. ALES Belgesi
  7. Yabancı Dil Belgesi (YDS/KPDS/ÜDS /YÖKDİL veya muadili)
  8. Lisans Transkripti
  9. Lisans ve Yüksek Lisans Diplomaları, Yüksek Lisans veya Doktora Öğrenci Belgeleri
    (Yabancı ülkede mezun olanların Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca denkliğini gösteren onaylı belge)
    (Noter onaylı veya Aslı Gibidir onaylı / Personel Daire Başkanlığımızca orijinal belgeler görülmek kaydıyla aslı gibidir yapılabilir)
  10. 2 adet yeni çekilmiş fotoğraf
  11. Adli Sicil Belgesi (Sabıka Kaydı)
  12. Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği
  13. İkametgâh
  14. Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi

NOT: Dilekçe ve Formları indirmek için Internet Explorer, Firefox, Yandex veya Maxthon browserlarını kullanınız. Google Chrome'da yapılan yeni güncelleme sebebiyle dosyalar indirilememektedir.

BAŞVURU YERİ VE İLETİŞİM:
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörlüğü / Personel Daire Başkanlığı
Adres: Zeyrek Mah. Büyük Karaman Cad. No:53 Fatih / İSTANBUL - Telefon: 0212 521 81 00 / 1016-1021-1028-1041